Szent István Napok

2024.08.16. 19:01

Parkolás, közlekedés a fesztivál ideje alatt Mosonmagyaróváron

A mosoni főút ad otthont a Szent István Napoknak augusztus 17–20. között.

Kisalföld.hu

A szervezők tájékoztatása szerinti parkolási lehetőségek a lezárt terület közelében: a Soproni utca Hajós utca utáni, templomig terjedő szakaszát zsákutcává alakítják (kb. 20 férőhely), a volt IV. sz. (lány)iskola Soproni utca felől megközelíthető, parkolásra alkalmassá tett udvara (kb. 150 férőhely), Kápolna téri parkolók (kb. 30 férőhely), Család sori parkolók (kb. 50 hely), Rév utca, mosoni temető parkolója (kb. 45 férőhely).

Parkolni lehet az önkormányzati utak KRESZ-szabályok által adott lehetőség szerinti szakaszain is. A területen átmenetileg megszűnő autóbusz-megállóhelyek helyett az Aranyossziget utcában ideiglenes megállóhelyeket jelölnek ki. Augusztus 20-án az iskolaudvar parkolója a tűzijáték előkészítése miatt nem használható. Az Iskola utcában a tűzijáték ideje alatt a gyalogosforgalmat lezárják. A rendezvény teljes területét augusztus 21-én legkésőbb 20 órakor újra megnyitják a forgalom előtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában