Kisvonattal az óvodába

2024.06.07. 21:43

Színes programokkal zárták az óvodai évet Sopronban - fotók

Színes programok várták a soproni Szent Anna Óvoda-Bölcsőde és a Szent Orsolya Óvoda kicsinyeit pénteken a Fő téren. A rendezvénnyel zárult az idei nevelési év.

Bódvai Ildikó

A Szent Anna Óvoda-Bölcsőde és a Szent Orsolya Óvoda a Szent Mihály Templomban tartott Te Deummal zárta le nevelési évét pénteken. Utána az óvodások rendőri kísérettel lesétáltak a templomból a Fő térre, ahol sokszínű program várta őket. Voltak kézműves foglalkozások, közlekedési vetélkedő, járműkiállítás, lovaskocsikázás, elektromos kisautózás, fagyizás és közös ének.

Színes programok
Az óvodásokat pénteken sokszínű program várta a Fő téren.
Fotó: Máthé Daniella

Az intézmény idén több tematikus programot szervezett, egészen új, különleges témákat érintve. A zene, a kézműves foglalkozások és a hősök hete után az évet a közlekedési projekthéttel zárták. A gyermekek megismerkedhettek a szárazföldi, a vízi és a légi közlekedéssel, melyekben segítségükre volt a Volán, a GYSEV, a nagycenki múzeumvasút, valamint a fertőszentmiklósi repülőtér. A biztonságos gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályait a Soproni Rendőrkapitányság munkatársainak a segítségével sajátíthatták el a gyermekek, akiket elektromos kisvonat szállította vissza az óvodába.

Fotó: Máthé Daniella

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában