Ez történt

2024.06.18. 15:38

Erről írtunk 10 éve - Győrben operálták ki a repeszeket két gyerek fejéből

Erről írt a Kisalföld június 18-án 10, 20 és 30 évvel ezelőtt.

Kisalföld.hu

10 éve – Győrben operálták ki a repeszt a fejükből

Az esti órákban operálták meg azt a két, 14 év körüli sérült gyermeket, akiket Várpalotáról szállítottak tegnap a győri Petz-kórházba. Egy családi ház udvarán vélhetően valamilyen robbanótestet találtak a gyerekek, ez robbant fel. Négyen sérültek meg. Prof. Oláh Attila orvos igazgató a hozzájuk szállított két súlyos sérültről elmondta: a koponyaüregükbe fúródott repeszdarab, ezért kell a fiatalokat műteni. Állapotuk súlyos, de a gyógyulási esélyeik jók. 

 20 éve – Fegyveres rablás a bankban 

A Kisalföld információja szerint több mint félmillió forintot vitt magával az a férfi, aki tegnap délután fegyverrel a kezében bankot rabolt Győrben. Az alkalmazottakat egy helyiségbe zárta a rabló, így csak későn értesíthették a rendőrséget. 

30 éve – Megkezdődött a fesztivál 

Sopronban tegnap este kezdetét vette a 37. alkalommal megrendezett Soproni Ünnepi Hetek színes, kulturális programokkal gazdag eseménysorozata. A Fő tér népes közönségét az Ifjúsági Fúvószenekar és a Soproni Majorért Csoport látványos felvonulása szórakoztatta az ünnepi megnyitó előtt, majd a Tűztorony hét órát jelző harangzúgása után, a Himnusz elhangzását követően a város polgármestere, Fejes Zoltán lépett a mikrofon elé. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában