Országos, Szakképzésért Oktatói díjátadó

2024.06.24. 08:19

Elismerést kapott Németh Zsolt, a győri Bercsényi-iskola igazgatója

A Kulturális és Innovációs Minisztérium Vácon tartotta tanév végi díjátadóját az oktató-nevelő munkában dolgozóknak nemrégiben.

Kisalföld.hu

A rendezvényen jelen volt Hankó Balázs a felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkár, - július 1-től leendő miniszter – és a minisztérium háttérintézményének, az NSZFH elnöke, Magyar Zita. A Szakképzésért Apáczai Csere János- és az Oktatói Szolgálati Emlékérem díjak átadásán Hankó Balázs a hivatások, mesterségek őrzőinek munkáját megköszönve úgy fogalmazott, elhivatottságukkal és elkötelezettségükkel sikerült megújítani a szakképzést. Magyar Zita, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSZFH) elnöke kiemelte, az Oktatói Szolgálati Emlékérem díjból az a 19 oktató részesült díjban, akiket a legkiválóbbaknak találtak abból a 216-ból, akik ezt az oktatói szolgálati emlékérmet megkaphatták.

A Győri SZC Bercsényi Miklós Technikumának igazgatója – megelőzőleg többek között, de kiemelten Magyar Arany Érdemrenddel is elismert intézményvezetője -, két évtizednyi intézményvezetői munka és a pályán töltött közel negyvenöt év után,  a nyugdíjba vonulása közeledtével  részesült az elismerésben.

Németh Zsolt (középen)


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában