Forgalmi rend változás az M85 építése miatt

2024.06.26. 07:38

Aszfaltozási munkák kezdődnek a 84-es főút országhatárhoz vezető szakaszán

A pályaszerkezet korszerűsítése végett június 27-én, csütörtökön egynapos forgalmi rend változásra kell számítani a 84. számú főút országhatár felé vezető szakaszán.

Kisalföld.hu

Menekülő útvonalként az észak-nyugati elkerülő utat ajánlják.

Fotó: Máthé Daniella

A 84. számú főúton az országhatár felé, a Sopron tábla végétől számított 100 méteres szakaszon - a 123+750 és a 123+850 kilométerszelvény között - a pályaszerkezet korszerűsítése végett június 27-én egy napos forgalmi rend változásra kell számítani.

aszfaltozás
Menekülő útvonalként az észak-nyugati elkerülő utat ajánlják.  
Fotó: Máthé Daniella

 Az érintett szakasz munkaterületnek minősül, az SDD Konzorcium megkapta a  hozzájárulást a Magyar Közúttól és ügyelt arra, hogy a tanévzárás után nyári szünetben végezze el az aszfaltozási munkálatokat. A forgalom félpályás terelés kialakítása és jelzőőr általi irányítás mellett halad. Menekülő útvonalként az észak-nyugati elkerülő utat ajánlják.  

A munkálatok megkezdéséről az Építési és Közlekedési Minisztérium Közúti Beruházás Lebonyolítási Főosztályának beruházásában épülő M85 autóút Fertőrákos csomópont - Sopron országhatár közötti szakaszának kivitelezője, az SDD Konzorcium adott tájékoztatást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában