Közlekedés

2024.04.28. 15:20

Vágányzár a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon

Kisalföld.hu

A Ferencváros-Szárliget állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt május 9-ig a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon vágányzári menetrend lesz érvényben.

A vágányzár miatt a GYSEV Zrt. területéről induló, vagy oda érkező vonatok közlekedésében az alábbi változások lépnek életbe:

  • Április 27-től május 5-ig a Sopron-Győr-Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedő InterCity vonatok Budapest-Keleti helyett, Budapest-Kelenföld kiindulási, illetve célállomással közlekednek. Valamennyi vonat a közforgalmú menetrendben meghirdetetthez képest korábban indul Budapestről, és később is érkezik oda.
  • Április 27-től május 5-ig a Szombathely-Győr-Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedő egyes InterCity vonatok Budapest-Keleti helyett, Budapest-Kelenföld kiindulási, illetve célállomással közlekednek. Valamennyi vonat korábban indul Budapestről, és később is érkezik oda.
  • Április 27-től május 5-ig a Szombathely állomásról 19:10-kor induló 921 számú SAVARIA InterCity vonat a vágányzár teljes időtartama alatt Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedik.
  • Április 27-től május 5-ig a Ljubljana/Graz/ Szentgotthárd- Szombathely-Győr-Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedő egyes InterCity vonatok Budapest-Keleti helyett, Budapest-Kelenföld kiindulási, illetve célállomással közlekednek. Valamennyi vonat a közforgalmú menetrendben meghirdetetthez képest korábban indul Budapestről, és később is érkezik oda.
  • A szerdai, szombati és vasárnapi napokon a Szentgotthárd állomásról 5:01-kor induló 929 számú SAVARIA InterCity vonat Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedik.
  • A szerdai, szombati és vasárnapi napokon a Győr-Szombathely-Graz-Maribor útirányon át Ljubljana Központi pályaudvarra közlekedő 310 sz. DRÁVA InterCity vonat Budapest-Keleti pályaudvarról indul. (ind: 16:03)
  • Április 27-től május 5-ig a Budapest-Keleti pályaudvarról 8:10-kor induló 312 számú MURA InterCity vonat a vágányzár teljes időtartama alatt Budapest-Keleti pályaudvarról indul.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában