Menetoszlop indul útnak

2023.09.24. 11:48

Figyelem! A győri katonák vonulnak, a 82-es főúton konvoj halad át hétfőn

Az MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred hétfőn délután 14 és 16 óra között technikai átcsoportosítást hajt végre Győr és Újmajor között, melynek következtében megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani a 82-es főútvonalon.

Kisalföld.hu

Fotó: MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred

A Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai technikai eszközöket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

Fontos kiemelni, hogy a zárt menetoszlopba nem hajthat be civil gépkocsi, ezért a biztonságos haladást kísérőjárművek biztosítják. A fent említett útvonalon közlekedők fokozottan figyeljenek arra,  hogy a katonai menetoszlopok közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjenek.

Fotó: MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában