Síneken menekült

7 órája

„Nem szégyelli magát!” - szólította fel a meztelen önkielégítő férfit a kerékpáros Kecskédhez közel

A szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki a sínek között próbált menekülni az őt elfogó felháborodott polgárok elől. A Tatabányai Járásbíróság büntetővégzést hozott.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint a férfi idén május 5-én 19 óra 30 perc körüli időben a Kecskéd és Környe közötti kerékpárúthoz közel, nemi vágyának felkeltése végett az út melletti erdős, bokros területen meztelenül megbújt úgy, hogy őt a kerékpárúton elhaladók is láthassák, eközben önkielégítést végzett. 

Az éppen akkor a kerékpárúton futó nő meglátta a férfit, rászólt, hogy „Nem szégyelli magát!”. A mezítelen férfi ekkor elindult a nő felé. 

A nő elővette a telefonkészülékét és közölte a férfival, hogy hívja a rendőrséget, mire az elkövető visszahátrált a bokrokhoz. Gyorsan felöltözött, majd kerékpárjára ülve menekülni kezdett az erdős-bokros területen keresztül a sínek irányába, ott azonban elesett. 

A férfit a nő és ismerősei a vasúti átjáró előtt feltartóztatták, és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartották.

Az ügyészség indítványára a bíróság a férfival szemben 300.000 forint pénzbüntetést szabott ki. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában