Kékfény

2 órája

Megtalálták a 84 éves eltűnt férfit - A legmodernebb technológiával keresték

Példás összefogásnak, illetve a Készenléti Rendőrség Győri Osztálya által biztosított hőkamerával ellátott drónnak köszönhetően, mintegy hat órán belül megtalálták a 84 éves, eltűnt lipóti férfit.

Kisalföld.hu

A rendőrségre október 26-án délután érkezett bejelentés, egy idős ember eltűnéséről, aki 11 óra körül kerékpárral elment otthonából, hogy szerszámnyélnek való botot keressen a közeli Macskaszigeten. Az eltűnt keresésére induló családtagjai a kerékpárjára ráleltek, azonban az édesapát nem találták - közölte a rendőrség.

eltűnt
Az eltűnt férfit több órán keresték Lipót és a szigetközi település környékén.
Forrás: Shutterstock

Drónnal is keresték az eltűnt férfit

A mosonmagyaróvári és vármegyei rendőr-főkapitányság egyenruhásai szolgálati keresőkutyákkal, illetve a Készenléti Rendőrség Győri Osztályának munkatársa hőkamerával ellátott drónnal keresték a férfit, amelyben a helyi polgárőrök, illetve a település lakói is csatlakoztak.

Az eltűnt férfit 21 óra körül a drón Lipót külterületén egy vizes, lápos területen észlelte, így a sikeres összefogásnak köszönhetően, épségben megtalálták az idős férfit. Mivel a nap folyamán az úriember  kicsit legyengült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában