Elgázolt egy embert a vonat Nagyszentjánosnál

Kisalföld.hu

Elgázolt egy embert egy élyvonat Nagyszentjános térségében. A szerelvényen több mint háromszázan utaztak, mentesítő járattal folytatják tovább útjukat. A győri hivatásos és a győrszentiváni önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, az utasok biztonságos átszállásában nyújtanak segítséget - közölte a katasztrófavédelem.

A Mávinform tájékoztatása szerint, a Keleti pályaudvarról Sopronba tartó, Komáromból 20:27-kor továbbindult Magnet Bank InterCity (IC 988) gázolt el egy embert Nagyszentjános közelében. A helyszínelés ideje alatt – késő éjszakáig – egy vágányon szünetel a forgalom Győrszentiván és Nagyszentjános között. A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon 5-15, estenként 15-30 perccel nőhet a menetidő.

A Katasztrófavédelem munkatársai segítségével, átszállítják az utasokat a Komáromból 21:19-kor továbbinduló Savaria InterCityre (IC 938). A szombathelyi IC-vel Csornáig utazhatnak a Sopron felé utazók. Csorna és Sopron között - pályakarbantartás miatt - pótlóbuszok közlekednek.

Az elgázolt ember állapotáról egyelőre nincs információnk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában