Megrázó részletek

2 órája

Elmarad a tárgyalás - Hiába küzdött a 10. emeleti ablakban, halálba zuhant

Elmarad kedden annak a férfinak a tárgyalása, aki a vád szerint kilökte barátnőjét a 10. emeleti lakás ablakából. Megrázó részletek derültek ki a tragédia előtti percekről.

Simon Roberta

Később tartják meg a tárgyalást - A vád szerint kilökte párját a 10. emeleti panelból. Fotó: Kisalföld-archív

A vádirat szerint a vádlott férfi tavaly januárban költözött barátnőjével, azaz a sértettel, valamint annak édesanyjával, egy győri társasházi lakásba. Az albérletet a vádlott édesanyja bérelt. 

A vádlott férfit, a cselekmény után a Győri Járásbíróságon tartóztatták el. Fotó: Kisalföld-archívum

Néhány hónappal később egy kiskorú és annak szülei költöztek még a lakásba. Ők laktak a lakás nappaliként használt nagyszobában, a két kisebb különálló hálószobát a pár, valamint a nő édesanyja lakta. 

A férfi és a nő kapcsolata időközben megromlott, a vádlottnak másik kapcsolata lett, a sértett féltékenysége miatt sokszor veszekedtek. Volt, hogy időnként bántalmazta is párját a már letartóztatásban lévő férfi. 

Egyik alkalommal kialakult hangos szóváltás és dulakodás végeztével a vádlott kiment a szobából és elment a mellékhelyiségbe. A nő sírni kezdett, és a szoba bal oldali ablakán a redőnyt felhúzta, majd az ablakot kinyitotta. A szobába betekintő kiskorú gyermek ezt észrevette és szólt a férfinak.

A vádlott visszatért a szobába, üvölteni kezdett, majd megragadta a lányt és kilógatta a nyitott ablakon. A nő párja kezébe kapaszkodott, lábával kalimpált, próbálta visszahúzni magát, visszamászni a szobába. 

A férfi közben azt kiabálta, hogy a nő engedje el, végül még néhány másodpercig küzdött, majd kizuhant a 10. emeletről, amelynek következtében meghalt.

Úgy tudjuk a vádlott tagadja az ellene felhozott vádakat, azt állította korábban, hogy párja magától ugrott ki. Az ügyészség emberöléssel vádolja. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában