Teljes terjedelmében ég

2024.09.09. 16:04

Frissítve: mintegy 60 napelemet távolítottak el a csarnok tetejéről, ami kigyulladt Mosonmagyaróváron

Kisalföld.hu

22:10 - Eltávolították a tűzoltók a napelemeket a csarnok tetejéről

Délután óta folyamatosan dolgoznak a tűzoltók Mosonmagyaróváron, ahol a Kőris utcában kigyulladt egy csarnok tetőszerkezete. A mosonmagyaróvári, lébényi, csornai, győri és pannonhalmi hivatásos tűzoltók eltávolítottak körülbelül hatvan napelemet, így tudtak hozzáférni az alattuk lévő tetőszerkezethez, amelyet átvizsgálnak. Az oltás két vízsugárral zajlik - közölte a katasztrófavédelem

16:35 - Teljes terjedelmében ég egy ezer négyzetméteres csarnok tetőszerkezete

Győri és pannonhalmi tűzoltókat is riasztottak a tűzhöz

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával több vízsugárral és létrasugárral oltják a napelemes rendszert is tartalmazó tetőt, illetve külön vízsugarakkal védik a szomszédos épületeket. A lángok nem terjedtek át az épületen belülre, azonban a csarnok megtelt füsttel, ezért megkezdődött az átszellőztetés is - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

A Győr-Moson-Sopron vármegyei műveletirányítás mosonmagyaróvári, lébényi, csornai egységeket riasztott az esethez, és a helyszínre tart a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Az oltást két vízsugárral kezdték meg - közölte a katasztrófavédelem.

Képernyőkép
Forrás: gyor.katasztrofavedelem.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában