Megáll az ész!

2 órája

Az M1-esen mindig történik valami - Elképesztő mit rögzítettek a kamerák! - Videó

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) két olyan esetet rögzített és tett közzé, amelyhez azt írták: „Megáll az ész!”. A két esemény pár 10 méter különbséggel, egy helyszínen és egy időben történt be az M1-es autópályán.

Kisalföld.hu

Forrás: Képernyőkép / MKIF facebook oldala

Először egy fekete személyautó feltehetően ki akart húzodni a leállósávba, de a sofőr a lassítás megkezdése előtt feltehetően nem nézett a visszapillantó tükörbe, így nem is érzékelte a mögötte jövő a kamiont. A kamion sofőrje bármennyire próbálta elkerülni az ütközést, a jobb hátulját elvitte az autónak és elhagyta a pályát. 

Alig néhány perccel később azt a megdöbbentő esetet rögzítette az MKIF kamerája, hogy egy család kihasználva a baleseti helyszínelést, személyautójukkal leállnak a baleset miatt a leállósávban parkoló autók előtt, majd ott egy kisgyerek - akit szólított a természet -, az ajtóban elvégzi folyó ügyeit.

(...) hát értjük, hogy ha egyszer szólít a természet annak nehéz ellenállni, de pár száz méterrel korábban volt egy csomópont, ahol ki lehetett volna hajtani és elintézni a kis-és nagy dolgokat egy rendes mosdóban.

- kommentálták az esetet bejegyzésükben, egyúttal arra is felhívták a figyelmet, hogy a leállósávon csak akkor álljunk meg, ha feltétlenül szükséges és csak műszaki vagy súlyos egészségügyi vészhelyzet esetén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában