Tragédia

2024.08.24. 17:24

Egy 19 éves lány késelte meg családtagjait, további két embert is megszúrt Mosonmagyaróváron - fotók

Hatalmas tömeg követte a mosonmagyaróvári Fő utcán kialakult tragédiát: mentőhelikopter után a TEK is kiszállt. Úgy tudjuk, egy 19 éves lány késelte meg családtagjait, majd a belváros felé vette az irányt, ahol további két embert megszúrt.

Kisalföld.hu

Egy 19 éves késelő lány miatt vonultak ki a rendőrök és a TEK-esek szombat délután Mosonmagyaróváron.

Fotó: Kerekes István

19.45 - Őrizetbe vették a lányt

A rendőrség közleményt adott ki a késeléssel kapcsolatban:

A rendőrségre augusztus 24-én 15 órakor bejelentés érkezett, hogy Mosonmagyaróváron két személyt megszúrtak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy egy nő két családtagját megkéselte, majd a városban további két embert is megsebesített. A sérülteket a mentők kórházba szállították.

késelés
A mosonmagyaróvári dohányüzletnél fogták el a késelő lányt. 

A tettest a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával Mosonmagyaróváron egy dohányüzletben elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

18.20 - Információink szerint a korábban eltűnt lány lehetett a tettes

Úgy tudjuk, az a lány követte el a késeléseket, aki augusztus 10-én 20.23-kor tűnt el mosonmagyaróvári otthonából, azóta nem érkezett vissza, életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen volt, kereste a rendőrség.

18.00 - Az Ipartelepen kezdődött a tragédia

Információink szerint a fiatal lány nagymamáját és apját szúrta meg a mosonmagyaróvári Ipartelepen, oda érkezett a mentőhelikopter is.

17.30 - Egy tizenkilenc éves lány szúrta le családtagjait és még két embert Mosonmagyaróváron

Egy 19 éves lány először a nagymamáját és apját szúrta le otthonukban. Információink szerint 10-nél is többször szúrt. A családtagokat mentőhelikopterek szállították a kórházba. Egyelőre nem megerősített információ, hogy mindketten kritikus állapotban vannak.

A mosonmagyaróvári Fő utcára vonultak a TEK-esek a késelés miatt.

Miután megkéselte családtagjait, elhagyta a helyszínt, és a magyaróvári belváros felé vette az irányt. A Zichy Mihály utcában egy vele szembejövő sétáló embert is megszúrt, majd a Fő utcán található dohánybolthoz ért, amely előtt egy másik embert késelt meg. Ezt követően bement a tabakba, ahol úgy tudjuk, fenyegetőzni kezdett. Az ott dolgozó kirohant, és rázárta a késelő fiatal lányra az ajtót. 

Nem sokkal negyed 6 után a helyszínre érkezett 5 autóval a TEK. A hatóságok akcióját nagyobb tömeg követi. Az utat teljes szélességében lezárták.

17.15 - Kivonultak a hivatalos szervek Mosonmagyaróváron, tragédia történt

Mosonmagyaróváron a Fő utcán kivonult a helyszínre a rendőrség és a TEK. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában