Anyagi kár keletkezett

2024.08.11. 17:11

Keresi a rendőrség - Koccant, majd elhajtott a győri parkolóból

Egy Győrben történt baleset körülményei után nyomoz a rendőrség. Szemtanúkat keresnek, aki információt adhat a feltételezett elkövetőről.

Kisalföld.hu

Augusztus 4-én 10 óra 30 perc és 11 óra között Győrben, a Királyszéki úton található bútoráruház parkolójában ismeretlen személy - vélhetően egy Alfa-Romeo típusú - személygépkocsival hátramenetben közlekedett. A sofőr feltehetően figyelmetlenség miatt neki ütközött a mögötte várakozó Opel személygépkocsi elejének. 

A balesetet követően az ismereten személy egy telefonszám hátra hagyásával a helyszínt elhagyta, azonban azon hívószám nem elérhető. Az esetkor személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk vagy a telefonszámot hátra hagyó személy jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszám valamelyikén.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában