Keresik

2024.08.13. 16:13

Eltűnt egy mosonmagyaróvári lány

Kisalföld.hu

Forrás: Schutterstock

A fiatal lány augusztus 10-én 20 óra 23 perckor ment el mosonmagyaróvári otthonából, azóta haza nem érkezett vissza, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Zsólya Kíra Veronika körülbelül 165 cm magas, vékony testalkatú, szeme barna, haja hosszú, barna színű. Jobb felkarján fekete, nonfiguratív tetoválást visel, és bal combján hegesedés látható. Az utolsó ismert ruházata: kék színű farmer rövidnadrág, fekete felső és cipő - tudatta a rendőrség.

Az eltűnt lány fotóját ITT>> tették közzé.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiatal lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Valamint névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában