Először nem hittek a gyereknek

2024.07.02. 14:00

Tizenhárom évet kapott a 6 éves nevelt lányát molesztáló mosonmagyaróvári apa

A Győri Fellebbviteli Főügyészség sikeresen indítványozta a büntetés súlyosítását abban az ügyben, amelyben egy 6 éves kislány volt a szexuális bűncselekmény áldozata.

Kisalföld.hu

Az ítélet szerint a férfi és a felesége a mosonmagyaróvári lakásukban közösen nevelték a nő 2013 augusztusában született lányát és a 2019 májusában született közös lányukat. A nevelőapa 2019 és 2021 között rendszeresen szexuális cselekményt végzett a nevelt lányával. A hat éves gyermek a környezetében lévő felnőtteknek már a kezdetekkor elmondta, hogy mit csinál vele a nevelőapja, azonban nem hittek neki. Végül a vádlott egyik távoli rokona tett bejelentést a rendőrségen.

A Győri Törvényszék a vádlottat szexuális erőszak bűntette miatt 10 év fegyházbüntetésre, 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba. Kizárta a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből. 

A Győri Ítélőtábla ezt súlyosította hétfőn 13 év fegyházbüntetésre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában