Vádat emeltek

2024.07.01. 15:29

Pofoncsata a plázánál - Járókelőkre támadt a részeg férfi - videó

Garázdaság miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki ittas állapotban két férfit és egy nőt támadott meg.

Kisalföld.hu

A rendőrség kutyás kísérettel távolította el a randalírozó férfit.

A vádirat szerint a részeg férfi tavaly május 28-án a tatabányai bevásárló központ bejáratánál álló férfit és két nőt sértegetett. A férfit rángatni kezdte, majd belerúgott, mikor felállt még hasba is rúgta. Ezután az elkövető egy másik vétlen férfit is többször megütött. Ekkor egy nő felszólította, hogy hagyja abba a vádlott a nőt kezdte becsmérelni és ököllel fejen ütötte. A nő a padról a földre esett, és közben a szemüvege is leesett, a feje vérezni kezdett. Ekkor az előbb megütött férfi a nő segítségére sietett és közéjük állt, viszont emiatt újabb pofont és rúgást kapott.

Több emberre is rátámadt a pláza közelében az ittas, agresszív férfi.

Az elkövető ezután az épületbe ment, ahol a korábban a támadása elől menekülő férfit észrevette és újra rátámadt, és újra rugdosni kezdte. A két megtámadott férfinak sérülése nem keletkezett.

Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztésre, a próbaidő tartamára pártfogó felügyelet elrendelésére, valamint indulatkezelési tréningre tett indítványt. 

Az esetről videófelvétel is készült, amit ITT>> tekinthetnek meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában