Tragédia

2024.06.07. 19:08

Szörnyű baleset - Elhunyt egy 86 éves férfi, aki fának csapódott autóval Darnózseli és Lipót között

Súlyos baleset történt pénteken délután Lipót és Darnózseli között, az összekötő út 6-os kilométerszelvényénél.

Kisalföld.hu

Fotó: Hédervár Tűzoltó Egyesület

Lipót közösségi embere volt - Aktív, közösségi embert veszített el Lipót. Az idős férfi megözvegyülése óta egyedül élt. Úgy tudjuk, hogy a baleset előtt nem sokkal még nagy bevásárlást tett a helyi boltban, jó kedélyű volt, ahogy a falubeliek ismerték. Nem volt jele annak, hogy rosszul lenne.

Frissítés: Információink szerint az elhunyt idős férfi lipóti. Egy Daewoo személygépkocsit vezető 86 éves férfi haladt Lipót irányából amikor eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről és fának ütközött. A járművet vezető férfi kiesett a járműből, az OMSZ munkatársai csak a halál tényét tudták megállapítani - írta a Móvárpress.

Fotó: Hédervár Tűzoltó Egyesület

Eredeti hír: Fának csapódott egy gépkocsi a Darnózselit és Lipótot összekötő út 6-os kilométerszelvényénél. A járműben csak a vezetője utazott. A balesethez a mosonmagyaróvári hivatásos és a hédervári önkéntes tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt - írta a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában