Frissített hír

2024.06.29. 10:10

Bálák gyulladtak ki egy mórichidai tárolóépületben

A tűzoltók két vízsugárral oltották a lángokat.

Kisalföld.hu

11.15 - Felügyelet mellett égették el az izzó bálákat Mórichida külterületén

A katasztrófavédelem közlése szerint a tűzoltók négy vízsugárral körülhatárolták a lángokat Mórichida külterületén, ahol háromszáz betárazott szénabálának mintegy ötödrésze égett egy háromszáz négyzetméteres tárolóépületben. A pápai és a csornai hivatásos, valamint a téti és a győrszemerei önkéntes tűzoltók mellett Győrből és Pápáról egy-egy vízszállító, továbbá a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett a helyszínre. Az egységek munkáját két erőgép segítette, amelyekkel kihordták a még nem égő bálákat, majd az izzó, füstölgő bálákat is kitárazták az épületből. Ezeket a bálákat felügyelet mellett égették el.

10.00 - A háromszáz betárazott szénabálából égett több darab egy háromszáz négyzetméteres tárolóépületben Mórichida külterületén, a Ferencháza pusztán. A pápai és a csornai hivatásos, valamint a téti önkéntes tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgált és Győrből egy vízszállító is kiérkezett a helyszínre. Az egységek két vízsugárral oltották a lángokat, két erőgéppel pedig a még nem égő bálákat hordták ki. Az esethez Pápáról egy vízszállító és a győrszemerei önkéntes tűzoltókat is riasztották - írta a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában