Pályaválasztás 2024

2024.01.20. 11:01

Népszerűsítik a rendőri hivatást Sopronban

A rendőri pálya bemutatása és népszerűsítése érdekében szerveznek tájékoztató rendezvényeket a Soproni Rendőrkapitányságon. Minden hónap utolsó szerdáján 14:00 órai kezdéssel várják a fiatalokat, az első alkalom január 24-én lesz. Jelentkezni egyénileg, vagy akár csoportosan is lehet, maximálisan 20 főig, a [email protected] email címen.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

A szervezők a programok alkalmával gyakorlati példák és személyes kapcsolatok segítségével valóságos képet adnak a rendőri hivatásról, illetve betekintést nyújtanak a mindennapi szolgálatellátásba a rendőri hivatás iránt érdeklődők számára.

Egyaránt várják azok jelentkezését, akik még nem múltak el 18 évesek, de elgondolkodtak azon, hogy az állampolgárok biztonságát segítő munkát választanak a középiskola után, valamint azokat, akik elmúltál 18 évesek és befejezték tanulmányaikat.

A toborzásról és a biztos megélhetést nyújtó hivatásról folyamatos információ található a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a „Legyél te is rendőr” Facebook, illetve a „karrier.police.hu” oldalakon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában