Megelőzés

3 órája

Stroke Prevenciós Délelőtt Győrben

Október 12-én 9 – 13 óra között rendezik meg az első országos Rotary Stroke megelőzési délelőttöt.

Kisalföld.hu

Győrben a két Rotary Club (RC Győr; RC Győr Rába) közös szervezésében a Magyar Stroke Társaság Győri Szervezetének és az Országos Mentőszolgálat szakmai támogatásával és a Magyar Kerékpárosklub Győri Szervezetének sporttámogatásával a Mod Zrt székhelyén (9024 Győr, Szent Imre út 88.) szakmai előadásokat tartanak a Stroke betegségről, annak felismerhetőségéről és kezeléséről, valamint a mentősök segítségével a a vállalkozó szellemű résztvevők „HŐS” képzésben részesülhetnek. 

A délelőtt folyamán a helyszínen orvosok prevenciós szűréseket, tanácsadást is tartanak. A rendezvény életmentő funkcióját egy kerékpáros túrával erősítik, ahol a résztvevők a Szent Imre út 88-ból a Mod Zrt udvaráról elindulva frissítőpontokon át elkerekezhetnek Sokorópátkára. Ott a település saját ünnepét (búcsúját) nézhetik meg és vehetnek részt egy szentmisén, majd az azt követő programokon. A programra a város több pontján kihelyezett plakátok hívják fel a lakosok figyelmét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában