Anya-lánya kapcsolat

2 órája

Lánygyermek világnapja: a csornai polgármester lányával való kapcsolatáról mesélt

Dr. Bónáné dr. Németh Katalin csornai polgármester elsőszülött gyermeke lány: Bóna Klára a győri Széchenyi István Egyetem joghallgatója. Gimnáziumi évei alatt kollégiumban lakott, most otthonról jár iskolába. Édesanyjával közösen beszéltek érdeklődésünkre kapcsolatukról.

Kisalföld.hu

- Az anya-lánya kapcsolat egy különleges dolog. Néha persze előfordulnak nem egyszerű helyzetek, de igazából csodálatos megélni. A leánygyermekek világnapjától függetlenül mi ketten rendszeresen tartunk anya-lánya napokat. Ilyenkor közös programokat szervezünk, ami lehet, hogy egy csak egy süteményezés, vagy vásárlás, filmnézés, de az a pár óra csak rólunk, illetve leginkább Kláriról szól-fogalmazott a csornai polgármester. 

- Édesanyámmal mindig is jó volt a viszonyunk, de úgy érzem, hogy amióta nekem is van már párom, mélyült el igazán a kapcsolatunk. Anyával bármit meg lehet beszélni, jó vele együtt lenni-jegyezte meg Bóna Klára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában