Előadás

2 órája

Te mit olvasol? Győrben mesélnek a kedvenc könyvekről

Folytatódik a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér új, olvasás ösztönző programja És Te mit olvasol? címmel, amelyen ismert, elsősorban Győrhöz kötődő emberek mesélnek kedvenc könyveikről - írta a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér.

Kisalföld.hu

Mihályi Orsolya 2005-től a Győri Nemzeti Színház színésznője, az elmúlt közel 20 évben már számtalan darabban láthatta őt a nagyérdemű. Munkásságát ez idő alatt Taps- és Kisfaludy-díjjal is elismerték. Orsi 2023 óta a Győr+Rádió műsorvezetője, ahol adásról adásra olyan témákat dolgoz fel, amelyek sokaknak fontosak. De vajon, amikor olvasnivalót keres, akkor is ilyen dolgok érdeklik? Édesanyaként mennyire központi elem a mindennapjaiban a könyv? Ezekre a kérdésre is keressük majd a választ 2024. szeptember 23-án (hétfő) 17 órától a Központi könyvtár agóráján (Felnőtt olvasószolgálat, 9023 Győr, Herman Ottó u. 22. ). Beszélgetőtársa Bajzát Zsuzsi lesz.

A belépés ingyenes! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában