IX. Traktoros nap

2024.09.09. 19:00

Látványos traktoros felvonulás Sopronhorpácson - Fotók, videó

Kilencedik alkalommal rendezték meg a hétvégén a Traktoros napot Sopronhorpácson, ahol rekordszámú haszonjármű járta körbe a települést.

Papp Fanni

Már hagyományosnak tekinthető a traktoros nap Sopronhorpácson, amelyre nem csak a környező településekről érkeztek, de jöttek résztvevők a Győr-Moson-Sopron és Vas vármegyéből is. A települést élénk földművelő élet jellemzi, de a gazdák mellett sokan az otthoni munkáikat is traktorral végzik, amely ösztönözte a település vezetőit a traktoros nap megszervezésére.

Az idei, IX. Traktros nap pedig rekordot döntött, ahol a felvonuláson 120 jármű vonult fel. A rendezvény alkalmával bemutatkozott a közelmúltban beszerzett új tűzoltóautó is. A felvonulást követően traktoros versenyt is tartottak, amelyen összesen 25 haszonjármű vett részt, négy kategóriában. A nap pedig mulatsággal, és gyerekeknek szóló szórakoztató programokkal folytatódott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában