Hatalmas elismerés

2 órája

Danis Lídia színésznő Prima díjat kapott

Kisalföld.hu

Fotó: Zetovics Márió

Danis Lídia kapta magyar színház-, film- és táncművészet kategóriában Komárom-Esztergom vármegyében a megyei Prima díjat. A soproni születésű színésznő, aki jelenleg a tatabányai Jászai Mari Színház tagja, meghatódottan mondott köszönetet az elismerésért. – Iszonyatosan, brutálisan, felfoghatatlanul nagy boldogság ez nekem – nyilatkozta a kemma.hu-nak. 

– Ez a legnagyobb díj, amit valaha kaptam – mondta, miközben kiemelte, hogy nem mehet el szó nélkül az idén szerzett színházi és filmes elismerések mellett sem, amiket hasonszőrű alkotótársak között élhetett meg. Ebben azonban sokkal összetettebb eredményt lát. Azt mondja, ez nemcsak szakmai elismerés, hanem annál jóval több. – Nagyon hálás vagyok a jelölésért, a döntésért és a díjért. Nem mellesleg pedig azért, hogy ilyen csodálatos névsor részese lehettem – zárta gondolatait a meghatottságtól a könnyeivel küszködő színművész. 

Végül a családjának, fiának és párjának is hatalmas köszönetet mondott, akik tolerálják a színészetnek szóló végtelen elkötelezettségét. Felvételünkön Danis Lídia (jobbról a második) a díjátadó ünnepségen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában