Kalandos programok

2024.09.01. 16:09

Állatkertek Éjszakája Győrben és Töltéstaván

Idén is eljött a nap, amikor országszerte éjjelre is kinyitottak az állatkertek. Győrben, a Xantus János Állatkertben már 13. alkalommal szervezték meg sötétedés után az egyedi, kalandos programsorozatot. A rendezvényhez csatlakozott a Töltéstaván található Kimba park is.

Kisalföld.hu

A 13. győri Állatkertek Éjszakáján a csarnok épületében, a kreatív sarokban elkészíthették az esti kalandtúra világítós kiegészítőjét a résztvevők, majd a kulisszák mögé kaptak bepillantást a legbátrabbak. Kinyílt a gazdasági udvar kapuja, megnézhették, hol zajlik az állatkerti lakók etetésének előkészítése, hol járnak be a gondozók a tigris- és medveházakba és állatorvos is rendelt. Majd következett a Zoo Show, a tigrisek és az oroszlánok vacsorája, majd az estét lámpás kalandtúrával zárták. 

Pénteken a Kimba Elefant Parkban az Alma együttes zenélt a cirkuszi sátorban, de elvarázsolta a gyerekeket a Móka Palota varázslatos szappanbuborék-show-ja és Pókember látványos előadása is. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában