Jól telt a feltöltődés

2024.08.27. 12:52

Tündérszépek – Cipruson is ragyogott Magyar Dóra, a finálé soproni résztvevője – fotók

A Tündérszépek 2024 döntőjét szeptember végén rendezik meg Budapesten. Addig is eseménydús nyár vár a lányokra, hiszen többek között felkészítő táborban vesznek majd részt, portfóliófotózásokon, klipforgatásokon kell bizonyítaniuk. Vármegyénket a soproni Magyar Dóra és a győri Algács Lia képviselik a Tündérszépek 2024 fináléjában.

Kisalföld.hu

Nemrég ült össze a Tündérszépek 2024 szakmai zsűrije, hogy eldöntse, kik azok a lányok, akik részt vehetnek a 2024-es verseny fináléjában. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ítészek alapján vármegyénket a soproni Magyar Dóra képviseli a döntőben. Nem olyan rég lezárult a közönségszavazás is, aminek győztese a győri Algács Lia lett a Tündérszépek 2024 versenyében.

Tündérszépek – Cipruson is ragyogott Magyar Dóra, a finálé soproni résztvevője.
Tündérszépek – Cipruson is ragyogott Magyar Dóra, a finálé soproni résztvevője.

 Napjainkban már javában készülnek a döntőre a lányok, azonban nem csak a felkészüléssel telnek mindennapjaik, a soproni szépség, Magyar Dóra például Cipruson töltődött fel. 

A nyár a Tündérszépek versenyzőinek nem csak a felkészülésről szól, hanem a pihenésről és a kikapcsolódásról is. A soproni Magyar Dóra Cipruson járt, Ayia Napa-ban. 

Mint mondja: ez a nyaralás sokkal inkább pihenősre sikeredett, mint kirándulósra. Ennek legfőbb oka a magas páratartalom, és a hőség, ami miatt inkább a vízparton töltötte el az idejét, mert az sokkal kellemesebbnek ígérkezett. 

Tündérszépek 2024 – Ciprusra utazott a szépség 

A Tündérszépek döntőjének résztvevője a nyaralás alatt kipróbálhatta a parasailing-et (víziejtőernyőzés) is, ami egy olyan vízi sport, ahol a résztvevőt egy ernyőhöz kötve egy motorcsónak húzza, így a levegőbe emelkedik a víz felett. 

– A tengerpart, a víz közelsége, mellette a nagy hegyek, a szép táj, és a környezet is vonzó számomra. Igazából mindegyiknek megvan a maga varázsa, mindegyiket nagyon szeretem. Ha viszont választanom kell, akkor inkább a tengerpartra tenném a voksom. A nyaralásomat minden évben az alapján tervezem meg, hogy mit szeretnék csinálni. Kirándulni, vagy csak pihenni. Most az utóbbit választottam, és felejthetetlen napokat töltöttem el Cipruson –mondta el portálunknak a soproni Magyar Dóra. 

Tündérszépek 2024 – A soproni szépség, Magyar Dóra imádja a tengerpartokat.
Tündérszépek 2024 – A soproni szépség, Magyar Dóra imádja a tengerpartokat.

Mint mondja, utazás előtt azért vannak dolgok, amelyek semmiképp sem hiányozhatnak a bőröndjéből. Amit mindenképpen magával visz a nyaralásra az nem más mint a kedvenc ruhája, a fürdőruhája, és az arcápolási termékei. 

– Jártam már Törökországban, Cipruson, Olaszországban, Franciaországban, Görögországban. Mindegyik csodálatos élmény volt számomra. Ezek közül kiemelném Görögországot, ezen belül pedig Santorini-t, ahol a kék-fehér épületek egyszerűen magával ragadják az embert. Nem csak külföldre utazom szívesen, idehaza is számos szép város, és régió van. A legkedvesebb hely számomra a Balaton, valamint a mellette található Ábrahámhegy –fogalmazott a fiatal lány. 

Hozzátette: egyelőre még nem tervezem a következő utazásomat. Volt amikor már fél évvel az utazás előtt lefoglaltam a pontos úti célt, de szeretem a last minute utakat is, hiszen azok sokkal kedvezőbbek. 

A soproni Magyar Dórára, és a győri Algács Liára a nyár folyamán portfóliófotózások, ruhapróbák és táncórák várnak. Hamarosan mindketten a fővárosba utaznak, hogy a finálé előtt újabb felkészítő táborban vegyenek részt. A Tündérszépek 2024 döntőjét szeptember végén rendezik majd meg Budapesten. 

 

A tét hatalmas: 2024 Tündérszépe 1 évig egy OMODA 5 típusú autó boldog tulajdonosa lesz, a verseny fáradalmait kipihenheti egy két főre szóló egyiptomi nyaraláson, valamint egy értékes mobiltelefonnal és kozmetikai szépségcsomaggal is gazdagodik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában