Jótékonyság

2024.08.22. 11:09

Sarlai Rékának négyszázezer forintot gyűjtöttek a dartsversenyen Halásziban

Sikeres jótékonysági dartsversenyt szerveztek Halásziban: a Merengő Darts Club meghívására 35-en mérkőztek meg. Sarlai Réka vesedaganattal küzdő kislányt négyszázezer forinttal támogatják.

Mészely Réka

Sarlai Réka családjával és a jótékonysági dartsverseny résztvevőivel

Halászin a Merengő darts klubban a napokban Sarlai Réka javára jótékonysági darts versenyt szerveztek. A kétéves kislánynál tavasszal vesedaganatot diagnosztizáltak, és most Budapesten kezelik. A Kisalföld Alapítványa is a család mellé állt. 

A halászi verseny díjazottjai
A halászi verseny díjazottjai

Bokodi László szervező tájékoztatása szerint 35 fővel startolt a verseny és a hőség ellenére jó hangulatban lezajlott. A csoport mérkőzések végén finom étel és tombolasorsolás fokozta a hangulatot.

Legjobb ifi Kárpáti Olivér, legjobb női versenyző Sipos Ildikó, legmagasabb kiszálló Szarvák Árpád, legtöbb 180-as Sipos Ildikó, legtöbb 171-es Mészáros Ferenc. 

Legjobb az amatőröknél Németh Julió, Káldi Ádám és Ölvedi István végzett a dobogón, az igazoltaknál Bokodi István, Szarvák Árpád és Szalai Szilveszter. 

– Hálásak vagyunk a rengeteg civil segítségért, illetve azért, hogy Snóbli János, Kálmán Rozália és Cszizmazia Balázs elkészítette a bogrács ételt. Tombola tárgyakat a Bella Badacsony Vendégház, a Schmuck ABC, Varga Barbara, Vargáné Molnár Zsuzsa, az Ildi bolt, Fördös Tamás, Miks Tamás, Sipos Ildikó. Waspy vendéglő, Teki Döner étterem, Németh Péter, a Kulacs tekéző és Radványi István – tette hozzá a szervező.

A jótékonysági rendezvényen négyszázezer forint gyűlt össze, amit átadhattak a Sarlai családnak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában