Játék

2024.08.12. 12:01

Könnyebb lehet az iskolatáska – Játsszon és nyerjen velünk!

Ahogy közeledik a nyár vége, egyre gyakrabban jut eszébe szülőknek, gyerekeknek az őszi iskolakezdés. Ez az időszak nem mindig könnyű, mégsem kell feltétlenül stresszesnek lenni, hiszen a kisalfold.hu hírportálon nyereményjátékot indítunk, melynek a fődíja egy 100 000 forint értékű vásárlási utalvány.

Kisalföld.hu

1406833382

Fotó: David Tadevosian

Lehet, hogy a becsengetés az önfeledt játék és kikapcsolódás végét jelzi a gyerekeknek, a szülőknek viszont megkönnyebbülést is jelenthet, hiszen a nyár végi felkészülés az új tanévre rengeteg előkészülettel jár. Nem is beszélve azokról a pénzügyi kiadásokról, melyekkel ilyenkor számolni kell.

Augusztus 12-én, hétfőn indul a kisalfold.hu nyereményjátéka, amely most a készülődést is könnyebbé és vidámabbá teszi.

Ehhez csak részt kell venni a Vissza a suliba! vármegyei nyereményjátékon, amely az online felületünkön zajlik, és arra buzdítja a családokat, hogy kezdjék játszva az iskolát. Puzzle, memória- és párkereső játék vár az érdeklődőkre, a legügyesebbek pedig sorsoláson vesznek részt. A napi nyeremények nem csupán csalogatóak, hanem hasznosak is, hiszen sportfelszerelés, könyv, papír és írószer valamint sok más fontos kiegészítő beszerzését teszik lehetővé.

Az augusztus 12-e és 18-a között zajló játékban adott napon többször is lehet játszani, növelve ezzel az esélyeket a napi nyereményekre, és a fődíjra, a 100 000 forint értékű vásárlási utalványra.

Vegyen részt Ön is a játékban, látogasson el a jatek.kisalfold.hu oldalra, és vágjon neki vidáman az iskolakezdést megelőző beszerző körútnak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában