Győri SZC Sport és Kreatív Technikum

2024.08.08. 15:07

Érettségi után ösztöndíjjal – grafikus és animációs szakma

A Győri SZC Sport és Kreatív Technikum érettségizettek számára indít tanulói jogviszonyban kétéves szakmai képzést 2024 szeptemberétől. Grafikusnak, illetve mozgókép- és animációkészítőnek tanulhatnak a 25. életévüket még be nem töltött fiatalok.

Kisalföld.hu

A képzésre jelentkezők a nappali képzésben tanulókat megillető összes kedvezményben részesülnek: ösztöndíjban, kedvezményes utazásra jogosító diákigazolványban és szüleik igényelhetik a családi pótlékot is.

 

Mindkét szakma a kreatív ágazatba tartozik, így nemcsak szakmai elméleti, gyakorlati és digitális ismeretekkel vértezi fel a tanulókat, hanem fejleszti a problémamegoldó és kreatív gondolkodást, hiszen a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum a tananyagtartalom zömét projektek formájában valósítja meg. 

 

A grafikus szakmát választók sokoldalú vizuális tudásra, tájékozottságra tesznek szert, melynek segítségével képesek lesznek arculatot, brandet, reklámgrafikát, tipográfiai tervet készíteni és mindent, amihez fantáziával társított képi gondolkodásra van szükség.

A mozgókép- és animációkészítők az animálás és filmezés praktikus és művészi oldalát szem előtt tartva nemcsak magát mozgóképes alkotást lesznek képesek elkészíteni, hanem a tervező és  utómunka fázisait is elsajátíthatják. 

 

Mindkét szakma lehetővé teszi a munkaerőpiacon való sikeres megjelenést és utat nyithat az ilyen irányú továbbtanulás felé.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában