Irány a Rábaköz!

2024.07.19. 13:08

Rábaköz kaput nyit az odalátogatók előtt

Kisalföld.hu

Forrás: Irány a Rábaköz/ Facebook

Hétvégén elkezdődik az Irány a Rábaköz! programsorozat. A térség hagyományos bemutatkozó kezdeményezésén ebben az évben több mint húsz helyszínen harminchárom kiállító, kézműves, termelő és program várja az érdeklődőket. A cél, hogy a Rábaköz „kaput nyisson” az odalátogatók előtt, és közelebb engedje magához mindazokat, akik kíváncsiak a helyi élményekre. 

A látogatók megismerhetik a Rábaköz gasztronómiáját, kultúráját, sport- és zenei életét, állat- és növényvilágát. Megtalálják az egészséges életet képviselőket, a múlt kutatóit. Augusztus 10-ig négy hétvégén keresztül lesznek nyitva a porták, bemutatótermek, gazdaságok, kertészeti feldolgozók, pihenőpontok. 

Ezen a hétvégén felkereshetik Rugli Dezső szanyi téglamúzeumát, a höveji Csipke Múzeumot, a jobaházi alpakafarmot, a sopronnémeti kenukikötőt, a veszkényi Csicsergő díszmadárportát, Losonczi Gizella jobaházi biokertészetét, a kisfaludi állatkertet, valamint a jobaházi Kiskertem kertészetet. 
A részletekről, a pontos időpontokról és címekről, a konkrét programokról az Irány a Rábaköz! sorozat közösségi oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők. A kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvére való látványosságot. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában