Sztárok a színpadon

2024.07.26. 22:51

Örökzöld slágerek – Észbontó koncertet adtak a NEOTON Família Sztárjai Győrben – fotók, videó

A Neoton Família a hetvenes-nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb magyar együttese, harminc körüli magyar nyelvű és tucatnyi angol nyelvű albumuk jelent meg. Pénteken este fergeteges koncertet adtak a Dunakapu téren.

Ollári Gergely

Fotó: Molcsányi Máté

Csepregi Éva 2005-től Neoton Família Sztárjai néven lép színpadra Baracs Jánossal, Végvári Ádámmal, Lukács Andreával, Lukács Lászlóval, valamint fiával, Heatlie Dáviddal. 

A zenekar teljesen megtöltötte a Dunakapu teret, de még a Kossuth-hídon is hömpölygött a tömeg, akik korosztálytól függetlenül énekelték együtt az örökzöld slágereket Csepregi Évával.

Neoton Família. Hazánk leghíresebb együttese, a Neoton Família 1965-ben alakult meg. 1968-ban megnyerték az országos Ki mit tud? versenyt "Nekem eddig Bach volt mindenem" című dalukkal, majd még ugyanebben az évben megjelent a "Kell, hogy várj" slágerük. Első nagylemezük 1971-ben jelent meg, majd 1977-ben vették fel a Neoton Família nevet. 1979-ben felléptek a cannes-i MIDEM fesztiválon, 1980-ban pedig már nemzetközi ismertségre tettek szert.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában