Jótékonyság

2024.07.16. 15:00

A mentőkért horgásztak a mosonszolnoki Nagybánya-­tavon

Kisalföld.hu

Múlt hétvégén a mosonszolnoki Nagybánya-­tavon rendezték a Euro-Office jótékonysági horgászversenyt a Szent Kristóf közhasznú mentőalapítvány javára. Horváth Imre főszervező szerint az eseményen 910 ezer forint adomány gyűlt össze, köszönhetően a támogatóknak és a horgászoknak. A Mosonszolnoki Horgászegyesület és a helyi önkormányzat 350 ezer forinttal járult hozzá a rendezvény sikeréhez. 

Az A szektorban a Szelecz Bálint–Szelecz József alkotta páros jeleskedett, megelőzve a dobogón a Szluka Nikoletta–Végh Róbert és a Savanyu László–Bankó József párost. 

A B szektorban Horváth Dániel és Pollreisz János lett az első, Sebők Arnold és Hardi György a második, a Pribánszky József–Pribánszky József páros a harmadik. 

A C szektorban Smauzer Péter és Gláser Dominik bizonyult a legjobbnak, ezüstérmes lett Juhász Arnold és Buzási Krisztián, bronzérmes Ábrahám Károly és Rigó Géza. 

A versenyben a legnagyobb halat Sebők Arnold fogta, de a különdíját felajánlotta Sándorfi Gergőnek, aki egyedül, felnőtt segítség nélkül fárasztotta ki 8,5 kilós pontyot. A versenyen 1209,667 kilogramm halat fogtak. Az összegyűlt pénzt szerdán adják át a mosonmagyar­óvári mentőállomáson. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában