Érdekességek

2024.07.01. 06:26

A győriek hatezer kézilabda súlyát rendelik paradicsomból az egyik legnépszerűbb ételkiszállító platformon

Literes tejet és ásványvizet rendelnek leginkább a győriek online, de népszerű még a szeletelt karaj és a fürtös paradicsom is – derül ki a foodora market adataiból.

Kisalföld.hu

Forrás: foodora

A foodora market Magyarországon öt városban szállítja házhoz a bevásárlást, és az évek alatt számtalan extrém rendelésre is volt példa. Győrben a legtöbb rendelést leadott felhasználó tavaly 347-szer vásárolt be a foodora applikációján keresztül, a legnagyobb összegű rendelések toplistáját pedig egy közel 97 ezer forint értékű bevásárlás vezeti 2024-ben. A győri foodora market is büszkélkedhet pár rekorddal, fürtös paradicsomból például annyit rendelnek, amennyit több mint 6000 kézilabda nyomna a friss BL-győztes Győri Audi ETO KC szertárában.

Az elmúlt időszakban jelentősen felpörgött a házhoz szállítások iránti érdeklődés: az e-kereskedelem bővülésén túl a gyorskereskedelemre is megnőtt az igény. Az FMCG termékek piacán a GKID felmérése alapján a foodora market országosan a 9. helyen áll a hazai online kereskedők között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában