Zene

2024.06.14. 09:02

Nova Rock fesztivál 2024 - A hollywoodi sztár, Keanu Reeves a hegyeshalmi határnál csapott a húrok közé - videó, XXL-galéria

Négy napra rockzenétől hangos a határ Hegyeshalomnál. Miklóshalmán (Nickelsdorf) a Novarock fesztiválon sorakoznak a hírességek, köztük az első napon Keanu Reeves a Dogstars formáció tagjaként. Mi is ott jártunk.

Mészely Réka

A hollywoodi szupersztár, Keanu Reeves is színpadra lépett a Dogstar formáció tagjaként az idei Novarock fesztiválon. Fotók: Kerekes István

Hatalmas tömegeket vonz idén is az osztrák-magyar határ közelébe a négynapos rendezvény, a Novarock. Közép-Európa legnagyobb rock- és metalfesztiváljának első napján is már többezren tomboltak a koncerteken.

Számunkra minden bizonnyal a legnagyobb érdekesség, hogy testközelből láthattuk a Mátrix főszereplőjét, aki most nem Neoként vagy John Wickként csillogtatta meg színészi tehetségét, hanem zenészként.

Ugyanis Keanu Reeves is színpadra lépett a Dogstar formáció tagjaként. Az 1991-ben alapított amerikai alternatív rockegyüttesben a világhírű hollywoodi színész basszusgitárosként tevékenykedik Robert Mailhouse dobos és Bret Domrose gitáros-énekes mellett. A 2000-es évek elején ugyan abbahagyták, két évtizednyi szünet után visszatértek és bejelentették újraegyesülésüket. Éppen egy éve léptek újra nyilvánosan színpadra a BottleRock Napa Valley  zenei fesztiválon, és most dalaikat elhozták a magyar határ közelébe is. 

A mai nap különlegessége mindenképp Azariah, aki első magyarként lép fel a rockfesztiválon. Arról a koncertről sem hiányozhatunk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában