Programajánló

2024.05.09. 08:18

Gasztro Tavasz után jön a Zeneexpressz Mosonmagyaróváron

Most vasárnap és június elsején programokkal készül a Flos Floris Egyesület: az elsővel a gasztronómia, a másodikkal a zene rajongóinak kedveznek.

Mészely Réka

A Belvárosi Gasztro Tavasz főszervezői, Szöke Nóra és Gecsei Ádám a Flos Floris Egyesülettől. Fotó: Kerekes István

Hétvégén, vasárnap 11–20 óra között újra benépesül a Malom Placc: a Flos Floris Egyesület Belvárosi Gasztro Tavasz néven szervez programot az egykori főhercegi malomhoz.

– A Malom Placc már korábban is helyet adott a Stílusos Vidéki Éttermiség képviselőinek, kézműveseknek. Most a szervezés élére állt a Flos Floris Egyesület. Vasárnap várjuk a Szabi a Péket, az Anyukám Mondta éttermet, a Macok Bisztrót, a Páskom 1802 Gasztroműhelyt, az Iszkor – Mályinkát, illetve Mosonmagyaróvárról a Wittmann Bistrót és Malom Cafét – tudtuk meg Gecsei Ádámtól, a Flos Floris Egyesület elnökétől.

Szöke Nóra, az egyesület tagja korábban már bekapcsolódott a Malom Placc programjainak szervezésébe. Kiemelte: most egy laza hangulatú, vasárnapi programot képzeltek el, ahol a gasztronómiáé a főszerep, a kézműves élelmiszerek mellett az Acoustic Cuts Duó, az Aranykapu Zenekar és a HenHouse Zenekar szórakoztat. A kicsiknek a Futura Boxszal, légvárral, arcfestéssel és fa játszótérrel készülnek.

Az egyesület további programja a Zeneexpressz: június elsején a Wittmann parkban az Apostol együttes, Varga Viktor, Opitz Barbi, Bebe, Nótár Mary, a Walk-men Zenekar, feat. Edgár, Atis & Imir (Teswér) lép színpadra. A műsor házigazdája Fásy Ádám.

A Belvárosi Gasztro Tavasz főszervezői, Szöke Nóra és Gecsei Ádám a Flos Floris Egyesülettől. Fotó: Kerekes István

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában