Vidámság, mulatság

2024.04.08. 13:00

22 éves a Győr-Moson-Sopron Megyei Nótaegyesület

A hétvégén a Győr-Moson-Sopron Megyei Nótaegyesület eseménye fantasztikus hangulatban telt el a győri MSZP Székházban. A szombati rendezvény egy valóságos nótedélutánná változott, mely nagy sikerrel zárult.

Kisalföld.hu

Fotó: Gulyás Attila

Az esemény főszereplői között a 22 éves fennállását ünneplő Nótaegyesület 12 tagja lépett színpadra. A fellépők között olyan nevek szerepeltek, mint Hajtó Anna, Hajnal Nikolett, Harsányi Veronika, Horváth József, Kocsis Ferenc, Magyar Balázs, N. Kovács Magda, Rixer Károly, Takács Sándor, Tímár Antal, Torkos József, Varga Eta és az egyesület vezetője, Krasznai Tamás.

Az előadók repertoárja széles skálán mozgott, magában foglalva nótákat, betyárdalokat, operetteket, valamint a közönség kérésére elhangzott az "A csornai koronára süt a nap" című dal is. A rendezvény csúcspontját a közönség és az előadók közös fináléja jelentette, mely során együtt énekeltek. Az előadásokat Greznár Zoltán és zenekara kísérte, hozzájárulva a fergeteges hangulathoz.

Szöveg: Gulyás Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában