Michelin-csillagos éttermek is jöttek

2023.06.10. 19:50

Csúcsgasztronómia Pannonhalmán - mutatjuk az ART Piknik legjobb szombati pillanatait - sok-sok fotó

Szombaton és vasárnap rendezik meg Pannonhalmán az ART Piknik fesztivált. A rendezvényen a csúcsgasztronómia és a művészet találkozik, különleges helyszínen, különleges koncepcióval teremtve egyedülálló atmoszférát. Az ART Piknik kiállítói az ország legelismertebb éttermei és vendéglátóhelyei.

kisalfold.hu

A rendezvény fontos része a kézműves vásár is, ahol több mint 60 termelő mutatkozik be portékáival, a fűszernövényektől a sajtokon át az egyedi lakásdekorációkig.

Fotó: Csapo Balazs

Vasárnap, 16.51 - Nagy siker volt a pannonhalmi fesztivál

Minden korábbinál többen, mintegy tízezren látogattak el Pannonhalmára a kétnapos Art Piknik rendezvényére a minőségi ételért és italért, a nívós programokért. A magas fokú gasztronómiai kínálat mellett beszélgetéseket lehetett hallgatni a művészeti élet kiválóságaival, voltak gyermekprogramok, piac és kézműves kirakodóvásár, designvásár.

Horváth Gábor szervező, fesztivál tulajdonosa lapunknak elmondta, harmadik éve kapott helyet Pannonhalmán a rendezvény, ezúttal öt helyszínen. Újdonság volt a fiatalabb korosztályt megcélzó Chill Out Udvar. Mint fogalmazott, köszönet a városnak, a résztvevőknek az elmúlt napokért.

Korábban

A topkategóriás éttermek olyan gasztronómiai kínálatot vonultatnak fel, amilyennel egy helyen, egy időben ritkán találkozhatunk. A fesztiválnak az elmúlt években sikerült nemcsak megtartani, hanem tovább emelni a színvonalat: mára elérték, hogy Michelin-csillagos éttermek és séfek látogatnak el Pannonhalmára.

A kézműves vásár iránt nagy az érdeklődés, többen az ország más részeiről érkeznek. A minőségi ínyencségek élvezetéhez izgalmas művészeti programok, kiállítások, workshopok társulnak, valamint idén a WAMP Design Market és a Pici Piac is csatlakozott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában