Élmények

2 órája

Rakonczay Gábor - Pályaválasztástól a Déli sarkig - fotók

Rakonczay Gábor extrém sportoló, kétszeres Guinness világrekorder és többszörös magyar rekorder mesélt élményeiről a Piarista Öregdiákok meghívására a Piarista Gimnáziumban.

Mészely Réka

Fotó: Kerekes István

Rakonczay Gábor extrém sportoló, kétszeres Guinness világrekorder és többszörös magyar rekorder volt a vendég a mosonmagyaróvári Piarista Gimnáziumban. A hatszoros óceánátkelő hajós, az amerikai Év Kalandja Díj és a Magyar Formatervezési Díj tulajdonosa, az első magyar páros óceán átevező csapat tagja és a világon az egyetlen ember, aki átkenuzott egy óceánon a Piarista Öregdiákok meghívására érkezett  Mosonmagyaróvárra.

Az ultrafutó világbajnok, aki kétszer átkelt Grönlandon és egy 44 napos expedícióval elérte a Déli-sarkot, 5 könyv szerzője és eddig 5 országban, s több mint 250 ezer ember hallotta célmegvalósítással kapcsolatos előadásait kedden este a Piarista Gimnázium tornatermében mesélt pályaválasztásáról, nem mindennapi élményeiről és kalandjairól, humorral átszőve. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában