Augusztus 18.

2024.06.24. 09:42

Ismét ingyenes koncertet ad Budapesten a Leslie Mandoki Soulmates

Ismét ingyenes koncertet ad Budapesten Szent István ünnepéhez kapcsolódva a Leslie Mandoki Soulmates. A világhírű progresszív rock/dzsessz fúziós supergroup augusztus 18-án este a Bazilika előtti téren játszik.

MW

Leslie Mandoki (Mándoki László) a 30 éves Mandoki Soulmates jubileumi ünnepi koncertjén a Szent István téren Budapesten 2023. augusztus 18-án

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Az est folyamán a korábbi évek népszerű dalai mellett bemutatják a Soulmates nemrég megjelent új lemeze, A Memory of Our Future több felvételét – közölték a szervezők az MTI-vel.

Mint írták, az album, amely teljesen analóg technikával készült, a mostani vészterhes időkről szól és arról, ami minket összetart, és nem arról, ami szétválaszt. A közlemény kiemelte: a Soulmates világszerte a társadalmi tudatosságot hangsúlyozza, így volt ez az elmúlt néhány évben kiadott korábbi albumok, az Utopia for Realists, a Living in the Gap és a Hungarian Pictures esetében is.

Az 1975 óta Németországban és Kaliforniában élő dobos, dalszerző, énekes és producer, Leslie Mandoki 1992-ben alapította formációját, a Mandoki Soulmates-t. A zenekarban számos világhírű zenész játszott és játszik együtt, a csapatnak Mandoki mellett a kezdetektől a mai napig tagja Ian Anderson és Al Di Meola. A Soulmates-beli zenésztársak eddig összesen több mint 35 Grammy-díjat nyertek, az eladott hanghordozóik száma pedig meghaladja a 350 milliót.

A Soulmates új lemezén zenélt Ian Anderson (Jethro Tull), Mike Stern, Al Di Meola, Randy Brecker, Till Brönner, Bill Evans, John Helliwell, Jesse Siebenberg és Mark Hart (mindhárman a Supertrampből), Cory Henry, Richard Bona, Steve Bailey, Simon Phillips (Toto), Tony Carey (Rainbow) és Nick van Eede (Cutting Crew) is.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!