Bulvár-celeb

2024.07.01. 06:30

Szomorú évforduló: ma ünnepelné a 44. születésnapját Berki Krisztián

A tragikus hirtelenséggel elhunyt médiaszemélyiség július 1-jén lenne 44 éves. Talán épp ez alkalomból tett a kislánya a sírjára egy megható ajándékot...

MW

Berki Krisztián ma ünnepelné a negyvennegyedik születésnapját

Forrás: TV2

Berki Krisztián 2022. május 6-án, egy pénteki napon hunyt el IX. kerületi lakásában. Nagyobbik lánya, a 10 éves Berki Natasa Zselyke talált rá a holttestére a lakás erkélyén. A kislány ráterített egy takarót, de valahogy megérezte, hogy valami nincs rendben, ezért az apja telefonjáról tárcsázta az utolsó felhívott számot. Krisztián barátja percek múlva a helyszínen volt, de segíteni már ő sem tudott rajta.

Igen megosztó szereplője volt a magyar médiának és bulváréletnek az izomcelebnek is nevezett Berki, de igazán közelről csak kevesen ismerték. Azt azonban mindenki tudta róla, hogy imádja a két lányát, Natit és Mazsitól született lányát, Emmát, aki még csak féléves volt a tragédia idején.

Megható ajándék

A Bors munkatársa Berki Krisztián születésnapja előtt nem sokkal kint járt a sírnál a Farkasréti temetőben. Egy rózsaszín rózsákból álló, szív alakú virágcsokor mellett látható volt, hogy Berki Krisztián lánya, Nati néhai édesapjának új rajzzal kedveskedett, amelyen összeírta, miért hálás neki. 

A szívszorító rajz, amit Nati készített
Forrás: Bors

Íme, néhány szívmelengető mondat a sok közül:

Köszönöm, hogy szerettél. Ez nagy dolog.

Köszönöm, hogy vettél nekem fagyit.

Köszönöm, hogy vigyáztál rám.

Köszönöm, hogy az életem része vagy.

Elvittél helyekre, hogy világot lássak. Ezer köszönet.

Köszönöm, hogy mindig számíthattam rád.

Köszönöm, hogy annyit viccelődtél velem.

A felsorolást pedig így zárta Nati:

Szeretlek, mi Berkik vagyunk.

Krisztián édesanyjával, Májer Júliával Berki halálának évfordulóján, május 6-án találkozott a Bors munkatársa a sírkertben, hogy mit mondott el a gyásztól megrendülve, kiderül a Bors cikkéből.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!