Bulvár-celeb

2024.04.18. 21:00

Rettenetes tragédia: a TV2 sztárja talált rá öngyilkos édesapjára

Az Exatlonból ismert Tóth Janka fájdalmas részleteket árult el a borzalmas estéről.

MW

Tóth Janka

Forrás: TV2

Tóth Janka megrendülten jelentette be Instagram-oldalán édesapja elvesztését. A tragikus hír mindenkit megdöbbentett, ugyanis minden tökéletesnek látszott a sportoló körül, de ez március 13-án egyik pillanatról a másikra megváltozott. 

Azt kell tudni, hogy édesapám másfél éve lebénult egy lovasbaleset által és hát öngyilkos lett, én találtam rá

– kezdte a Ripost-nak Janka. 

Az egykori vívónak hatalmas mentális ereje van, hogy alig egy hónappal a tragédia után képes a történtekről beszélni. Bevallotta: csoda, hogy tud egyáltalán bármit is mondani, hiszen ez egy életre megpecsételi az embert legbelül. 

Janka rosszullétekkel is küzdött a tragédia után.

Az első két hét borzalmas volt. Szinte semmit nem tudtam csinálni, több pánikrohamom volt, és még el is ájultam

 – osztotta meg a Riposttal az Exatlon sztárja.

Sokan támogatták

Egy ilyen traumát csakis úgy lehet átvészelni, ha szerető és támogató emberek vesznek körbe. Amikor Janka szólt a párjának és a mentősöknek, a kedvese alig húsz perc alatt odaért.

"A párom szinte mindent eldobott azonnal, hogy itt legyen és segítsen nekem. A munkáit is lemondta. Anyukám is mellettem volt, sőt azóta pszichológushoz is járok. Ez az egész olyan, mintha az elmúlt másfél évnek a nyomása most durrant volna ki egy lufiként. El sem hiszem, hogy a másik szobában aludtam, miközben ez megtörtént" –  mondta el Janka, aki most először érzi azt, hogy vissza tudja fogni a sírást.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában