A nap, amikor Orbán Viktor szipog

Az év PR-cikke a Blikkben megjelent Orbán-lány esküvő.

"Az elsődleges célom a szertartáson, hogy fegyelmezett apuka legyek, ne szipogjak, ne törölgessem a szemem. Ez az asszonyok dolga" - írta a Blikk.

Apukád világa nagyon furcsa, kedves Ráhel: kb. két hete még arról vitázott a fél magyar sajtó, hogy Orbán lányaként közszereplő vagy-e, amikor tincitáncot nyomtál a Balaton Soundon. Most, hogy a Blikk lehozta hatalmas PR-cikként hogy férjhez mész, vajon közszereplőnek számítasz?

Ha táncolsz nem, ha férjhez mész?

Mostantól Orbán Ráhelként közszereplőnek érzed magad vagy csak fogaskerékként teszed, amit a nagylánynak tenni kell apukád PR-gépezetében?

Onnantól kezdve tehát, hogy mindannyiunk miniszterelnöke úgy döntött, hogy ország-világ előtt egy PR-cikkben elárulja az esküvőd részleteit, közszereplővé tett. És valljuk be: minderre azután jött rá a már említett PR-gépezet, amikor meglátták, hogy a Balaton Soundos "szereplésed" mekkorra sikert hozott.

Szóval érthető a szipogás. Bár, ha jobban belegondolok, ezzel a kéthetes akciósorozattal, még " target="_blank">Gyurcsány táncos mókáját is kenterbe vertétek, nincs is ok a szipogásra.



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!