Női kézilabda

2024.05.04. 07:35

NB I – Újabb kötelező győzelem előtt a Motherson Mosonmagyaróvár – videó

Szombaton 18 órakor a Motherson Mosonmagyaróvár NB I-es női kézilabda-mérkőzésen a Békéscsaba otthonában lép pályára.

Kisalföld.hu

Sztankovics Kyra reméli, újabb két ponttal gazdagodik a csapat.

Fotó: mkcse.hu

Kedden az Alba Fehérvár vendége volt a Motherson Mosonmagyaróvár, szombaton pedig már Békéscsabán lép pályára a csapat. A kiesés elől menekülő hazaiak a legutóbbi NEKA elleni bajnokijukat megnyerték. Az MKC a DKKA és az Alba Fehérvár elleni sikerekkel kezdte meg a bajnokság hajráját. Gyurka János együttese 9 napon belül a harmadik meccsét nyerné meg.

„Nem becsüljük le a Békéscsabát, hiszen az nagy hiba lenne – mondta Sztankovics Kyra, a Motherson Mosonmagyaróvár jobbszélsője. – A saját tempónkkal, a saját játékunkkal megnyerhetjük a mérkőzést, de ezért tenni is kell. Tudjuk, hogy még sok mérkőzésünk van. Ezekre, és a győzelmekre fókuszálunk, hogy szépen zárjuk a szezont.”

A mérkőzést itt lehet majd megnézni:

A 19 éves Horváth Szofi jó teljesítményt nyújtott az elmúlt két találkozón: a Dunaújváros ellen négy, az Alba ellen három védést mutatott be abban a bő tíz percben, amikor pályán volt.

„Nagyon örültem, hogy játszhattam, és, hogy védésekkel segíthettem a csapatot – mondta az MKC saját nevelésű kapusa. – Rendkívül boldog voltam, és remélem, kapok még lehetőséget a további meccseken. A Békéscsaba elleni találkozót is meg kell nyernünk. Diktálnunk kell a tempót, és irányítani a mérkőzést.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában