Női kézilabda

2024.05.10. 13:55

NB I – Folytatná győzelmi sorozatát a Motherson Mosonmagyaróvár – videó

Péntek 18 órakor újra hazai közönség előtt lép pályára a Motherson Mosonmagyaróvár, az ellenfél ezúttal a NEKA lesz.

Kisalföld.hu

Lancz Barboráék újabb két ponttal gazdagodnának.

Fotó: mkcse.hu

Ősszel magabiztos, 36-25-ös MKC-s siker született, amelyet megismételnének Gyurka János tanítványai.

„Nagyon tehetséges fiatal játékosokból áll a NEKA, így nehéz mérkőzésre készülünk – mondta Szemerey Zsófi, a Motherson Mosonmagyaróvár kapusa. – Szeretnénk folytatni jó sorozatunkat és remélem, felszabadult mérkőzésen nagy külöbséggel tudunk győzni itthon. Rohanós csapat vagyunk, szeretjük a nagy tempójú mérkőzéseket, ezt kell most is kivinni a pályára. Azt tudjuk, hogy a hátralévő mérkőzéseinket meg kell nyernünk ahhoz, hogy az év végén boldogan, a célunkat elérve bronzéremmel a nyakunkban zárhassuk a szezont. Ezért mindent megteszünk.”

„Bármelyik csapat okozhat meglepetést, így most is nagyon kell figyelnünk – tette hozzá Lancz Barbora, a Motherson Mosonmagyaróvár jobbátlövője. 0ľ Elsősorban saját játékunkra kell koncentrálnunk és megtenni mindent a győzelemért. A játékunkra jellemző, hogy sokat futunk, és gyors lerohanásokkal igyekszünk sok gólt lőni. Örülünk, ha nagy különbségű a győzelem, ám sose a lőtt gólok számára koncentrálunk. A kapott találatok számát viszont mindig szeretnénk csökkenteni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában