Női labdarúgás

2024.05.10. 13:37

Már tét nélkül a Szekszárd ellen

Alapszakaszbeli utolsó bajnoki találkozójára készül az amúgy biztos második, így döntős ETO FC Győr labdarúgócsapata. A zöld-fehérek szombat délután a Szekszárdot fogadják.

A Magyar Kupában triplázó női labdarúgócsapat múlt vasárnap a Puskás Akadémia idegenbeli legyőzésével, a bajnoki döntőben való részvételt is kiharcolta (a Felcsútról visszatérő és a hatalmas serleggel a pályára érkező lányokat az ETO–Pécs férfimérkőzés végén, a győri stadion közönsége is vastapssal jutalmazta), s nincs már tétje a mai Szekszárd elleni bajnokinak. 

Ezzel együtt érdemes lesz kilátogatni a találkozóra, ahol egy minden bizonnyal felszabadultan, jól játszó, amúgy is esélyesként pályára lépő  győrieket láthatnak a szurkolók.
A bajnoki alapszakasz utolsó mérkőzése, az ETO–Szekszárd találkozó, a hazaiak kérésére, az eredeti időpontnál egy órával előbb, tehát szombaton 15 órakor kezdődik, így a győri sportrajongók a futballmérkőzés után könnyedén átsétálhatnak majd a szomszédos Audi Arénába, a 17.15 órakor kezdődő, ETO–FTC női kézilabdarangadóra.
A  győri csapat háza táján nagyon bíznak abban, hogy a legutóbb nem játszó „négyek”, már a hétvégi mérkőzésre, de legkésőbb a bajnoki döntőre visszatérnek: Süle Dóra, Nagy Fanni, Andela Frajtovic és Vida Boglárka szereplése ugyanis nagyot lendíthetne az együttesen, a szakmai stáb variációs lehetőségein. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában