Rejtett tehetségeket keresnek

2024.05.09. 14:51

Színpadra Fel! – RockMilady is a zsűri tagja lesz – fotók

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont idén is megszervezi a megyeszékhely tehetségkutató versenyét a „Színpadra Fel!”-t. A döntőnek ismét a Dunakapu tér ad majd helyet nyáron, a Győri Rotary Fröccsnapok keretében. A Kisalföld a zenei tehetségkutató médiapartnere. Színpadra fel! – mutasd meg magad a városnak.

Kisalföld.hu

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont tavaly hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a város zenei tehetségkutató versenyét, a Színpadra Fel!-t. A sikert követően idén ismét várják énekesek, zenészek, lemezlovasok jelentkezését, műfaji megkötés nélkül. 

Színpadra Fel! – RockMilady is a zsűri tagja lesz.
Színpadra Fel! – RockMilady is a zsűri tagja lesz.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a tavalyi győztes, a Honey Jeans frontembere, Pálfi Bogi is a zsűriasztal mögé ül idén, és mentorként egyaránt segít majd a résztvevőknek. Bogi mellett a zsűriben helyet foglal Boros Csaba, a Republic frontembere is. A Színpadra Fel! idei megmérettetésére lemezlovasok jelentkezését is várják, a beküldött videókat a több évtizedes szakmai múlttal rendelkező DJ Spigiboy, a DJ Szövetség alelnöke bírálja majd el. 

Színpadra fel! – bemutatkozott a negyedik zsűritag

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont nemrég hozta nyilvánosságra a negyedik zsűri tag személyét, aki a győri születésű RockMilady, énekes, szólógitáros, dalszerző és előadó lesz. A fiatal lány már tavaly is a zsűriben foglalt helyet, idén is izgatottan várja a beérkező produkciókat. 

– Nagy megtiszteltetés, hogy ismét felkértek zsűritagnak, amit örömmel fogadtam el. Tavaly is sok fantasztikus előadó és zenekar produkcióját hallhattuk, biztos vagyok abban, hogy így lesz ez idén is. A zsűri részéről komoly a felelősségünk, hiszen minden pályázó a tudása legjavát fogja elhozni egy-egy dalban, legyen annak lírai vagy markáns üzenete. Nyilván az a legszerencsésebb, ha az adott dal az előadó személyiségével szinkronban van, de természetesen erre nincsen recept. A pályázóknak én is nagyon jó felkészülést és sok sikert kívánok –fogalmazott portálunknak RockMilady. 

Színpadra Fel! – május végéig lehet nevezni! A Színpadra Fel! Zenei tehetségkutatóra a 14 év feletti, Győr-Moson-Sopron vármegyei énekeseket, zenészeket, valamint idén lemezlovasok jelentkezését is várják, amit a szinpadrafel.hu weboldalon lehet megtenni. A május 31-ig beérkezett nevezéseket és a produkciókat a magyar zenei élet ikonikus alakjai bírálják el, a döntőt a jótékonysági Győri Rotary Fröccsnapok keretében rendezik majd meg július 20-án, a Dunakapu téren. Ezt idén rögzíteni is fogják, valamint élőben is követni lehet majd az interneten.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában