Női vízilabda

2024.05.05. 19:11

Ob I – Három góllal kikapott Szegeden az UNI Győr-GYVSE, két győzelem kell a bennmaradáshoz

Kisalföld.hu

Szeged–UNI Győr-GYVSE 9–6 (4–1, 2–1, 1–1, 2–3)

Szeged, ob I-es női mérkőzés, rájátszás. V.: Pásztor, Berki.

Szeged: Gyöngyösi – Szabó K. 1, Baksa 2, Pap 2, Tátrai 1, Bocskay 1, Torma, Gálicz, Pádár, Miklós, Botka, Hasznos, Bereczki 2, Tóth F. Edző: Szabó Tamás.

UNI Győr: Szombathelyi – Rádli, Kenderes, Finta Zs., Molnár D., Párkányi, Petik 2, Hetzl 1, Szedlák 2, Dróth, Drávucz 1, Szabó I. Edző: Hargitai Attila.

Gyors gólváltás után még az első negyedben ellépett a hazai gárda, mely a második szakaszban növelni tudta előnyét (6–1). Két góllal kapaszkodtak a győriek, de a negyedik negyed elején visszaállt az ötgólos különbség (8–3). A hajrában ezen még tudott kozmetikázni a GYVSE, de a hazaiak sikere nem forgott veszélyben.

Szerdán 18 órakor Győrben folytatódik a párharc. Amennyiben győznek a győriek, a döntő, harmadik meccset jövő hétvégén játsszák.

Hargitai Attila: – Rosszul kezdtünk, amit megbeszéltünk, hogy honnan és hova ne kapjunk gólt, abból négyet is kaptunk. Ez rányomta a bélyegét a folytatásra, futottunk az eredmény után. Sikerült magunkat megverni. Innentől nincs hibázási lehetőség, két meccset kell nyerni, először szerdán hazai medencében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában