Női vízilabda

2024.04.30. 09:15

Ob I – Bennmaradást érne egy újabb győzelem

Az UNI Győr-GYVSE vasárnap drámai csatában, ötméteresekkel legyőzte a Szentest, ezzel pedig kiharcolta a harmadik mérkőzést a női ob I rájátszásában. Mindez azt jelenti, hogy kedden 19 órakor újra Szentesen száll vízbe a győri csapat.

Kisalföld.hu

Legutóbb nagy csatát vívott egymással a két csapat.

Fotó: Ábrahám Erika

A párharc győztese biztosan bennmarad, és a 7. helyért folytathatja. A vesztes a 9. hely megszerzésével biztosíthatja helyét az élvonalban.

Hargitai Attila edző így nyilatkozott arról, hogyan készülnek a mindent eldöntő találkozóra: – Nagyon várjuk a keddet, egy teljes napunk van felkészülni. Természetesen a vasárnapi meccsről is beszélünk, hiszen hibák most is voltak, ezeket szeretnénk kijavítani, illetve minimalizálni. Most is minden mindegy alapon megyünk neki a mérkőzésnek, ugyanazt az elszántságot várom, mint vasárnap, meglátjuk, mindez mire lesz elég. Nyilván most mi utazunk, ez nekünk hátrány, de ilyenkor ennek nem szabad számítania.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában